Good place to work
ma, 07/16/2018

Talent aan boord houden is een echte uitdaging geworden! Ontdek een van de oplossingen die AlphaCredit hiervoor heeft ontwikkeld.

De eerste versie van het Flex Income Plan werd in 2017 gelanceerd en was meteen een schot in de roos. De nieuwe versie van 2018 is nog beter. Het aantal deelnemers is flink gestegen en bedraagt nu bijna het dubbele.

De medewerkers van AlphaCredit kunnen dan ook kiezen uit een bijzonder aantrekkelijk aanbod. Dit zijn de populairste opties:

  • Pensioensparen
  • Extra vakantiedagen
  • Extralegale kinderbijslag

 Lees de getuigenissen van de medewerkers die meedoen aan het FIP:

 

S. “Ik heb bijna alle voordelen meegepikt. ;-)  Ik kan mijn collega’s alleen maar aanraden ook mee te doen en het voor zichzelf uit te rekenen! Ik vind het een geniaal systeem. En financieel bijzonder interessant. Als we allemaal meedoen kan AlphaCredit nog meer gewicht in de schaal leggen en ons nog meer schitterende voordelen aanbieden. “ 

 

S. “Ik heb de auto gekozen, voor mij is dat financieel interessanter. En ik krijg een wagen uit een hoger gamma met meer opties! Normaal verander ik om de 4 jaar van wagen, dus deze keuze komt mij zeer goed uit. Bovendien: ik heb twee kinderen en nu heb ik nog wat budget over. Daar heb ik van geprofiteerd om een bijdrage te kiezen voor meer kinderbijslag. Ik ben heel tevreden over mijn keuzes. “

 

D. “Momenteel kom ik met de trein en op de fiets naar kantoor. Zonder het FIP zou ik nooit een elektrische vouwfiets hebben aangeschaft. Ik heb 4 kinderen en ik heb 5 extra vakantiedagen gekocht om meer tijd met hen te kunnen doorbrengen. Daarnaast heb ik gekozen voor een bijdrage voor de hospitalisatieverzekering voor de leden van mijn gezin. En de rest van mijn budget heb ik overgemaakt aan de goede zaak: “Viva for Life”. Ik ben blij dat ik het FIP heb geprobeerd, ik kan het al mijn collega’s aanbevelen! “

 

V. “Ik heb altijd van een Mini gedroomd, maar toen kwamen er kindjes en in de loop der jaren kwamen er ook nog andere kosten. Nu de kinderen groter zijn, wilde ik mezelf eens een plezier doen en mijn man stelde toen voor dat ik voor de Mini zou gaan! “

 

Dat klinkt goed, toch?