Verzekering Voorwaarden

 

Credit Protection

De algemene voorwaarden en de precontractuele informatie lezen van de verzekering AlphaCredit Protection - (toetreding vanaf 31/05/2022)

De algemene voorwaarden en de precontractuele informatie lezen van de verzekering AlphaCredit Protection - (toetreding vanaf 02/04/2024)

Job Protection

De algemene voorwaarden en het informatiedocument lezen van de verzekering AlphaCredit  Job Protection toetreding vanaf 04/07/2022).

Extra Protection

De algemene voorwaarden en het informatiedocument lezen van de verzekering AlphaCredit « Extra Protection » - (toetreding vanaf 31/05/2022).

De algemene voorwaarden en het informatiedocument lezen van de verzekering AlphaCredit « Extra Protection » - (toetreding vanaf 02/05/2024).

Extended warranty

De algemene voorwaarden en het informatiedocument lezen van de verzekering AlphaCredit « Extended warranty » - (toetreding vanaf 31/05/2022).

 

De Europese richtlijn betreffende markten van financiële instrumenten (MiFID) heeft als doel de consument beter te beschermen en de financiële markten efficiënter en transparanter te maken.

Deze regeling werd in de verzekeringssector geconcretiseerd door het ontstaan van de Twin Peaks II wet.

 

In het kader van deze regeling houdt AlphaCredit N.V., verzekeringstussenpersoon, handelend als verbonden verzekeringsagent van de verzekeraar Cardif Leven N.V. en Cardif Assurances Risques Divers N.V., zich aan het beheer van belangenconflicten en het vergoedingenbeleid van BNP Paribas Cardif.

 

Voor meer informatie over het beheer van belangenconflicten, klik hier

 

Voor meer informatie over het beheer van het vergoedingenbeleid, klik hier