Volg ons op

Expertise
do, 12/06/2018

Op 1 oktober 2018 hebben Opel Finance België en AlphaCredit hun krachten gebundeld om de Opelrijders financieringen aan te bieden die zijn afgestemd op hun behoeften. Opel Finance brengt de kracht van zijn merk en zijn commerciële net in, terwijl AlphaCredit in dit partnerschap zijn expertise uitspeelt, en natuurlijk ook zijn leiderspositie op de markt voor consumptiekredieten.

Good place to work
ma, 09/17/2018

De zomervakantie is het ideale moment om wat levenswijsheden uit te wisselen. Ouders en kinderen delen alvast hun indrukken.

Net als vele andere bedrijven verwelkomt ook AlphaCredit jobstudenten tijdens de zomermaanden.

Voor hen is het de uitgelezen gelegenheid om de arbeidsmarkt te verkennen. En AlphaCredit kan dan weer rekenen op extra hulp. Wij hebben enkele ouders en hun kind geïnterviewd. Ontdek hier wat zij vinden van deze zomerse ervaring.  

Good place to work
ma, 07/16/2018

Om zijn talentvolle medewerkers te behouden heeft AlphaCredit flexibele salarisformules uitgewerkt die aan hun behoeften beantwoorden.

 

Het Flex Income Plan… een ruim pakket van voordelen waaruit de medewerkers verschillende mogelijkheden kunnen kiezen naargelang hun behoeften, terwijl ze tegelijk profiteren van fiscale optimalisering.

Expertise
do, 05/03/2018

Wij staan klaar om onze klanten te begeleiden en tevreden te stellen, dag in dag uit. Om dat doel te bereiken proberen wij het hen gemakkelijker te maken en onze processen voortdurend te verbeteren. Pay by scan is een nieuw systeem waarmee de dealers de contracten van klanten kunnen scannen en zodoende de betalingen versnellen.

Agility
vr, 03/23/2018

Dat is de belangrijkste vraag die gesteld werd in l’Observatoire de l’Automobile 2018, een studie die BNPPPF onder meer in België uitvoerde.* Automobilisten worden door de merken steeds meer en soms zelfs te sterk gestimuleerd. Door die enorme keuze is hun aankoopgedrag veranderd. De manier waarop zij informatie verzamelen en hun nieuwe wagen kiezen is geëvolueerd en is vooral een kwestie van mondreclame.

Expertise
do, 02/15/2018

De beste opleiders staan klaar voor de concessiehouders...

 

responsability
vr, 12/22/2017

Inzamelactie, snoepjesverkoop en gelopen kilometers: de medewerkers van AlphaCredit hebben zich deze laatste maanden ingezet voor verschillende goede doelen.

Expertise
di, 12/05/2017

Vrijdag 24 november 2017 - AG Insurance en AlphaCredit sluiten een akkoord voor de distributie van financieringsoplossingen van AlphaCredit via het net van AG Insurance makelaars.