#GoodPlace2Work
do, 06/16/2022

Afgelopen week verhuisde AlphaCredit terug naar het centrum van Brussel.
Ons nieuwe adres: Warandeberg 8C te 1000 Brussel.

#BeaProudMarketLeader
di, 02/15/2022

Met trots dragen wij voor de derde maal op rij onze titel ‘Top Employer’!

Top Employer is een keurmerk dat jaarlijks wordt uitgereikt door het "Top Employers Institute". Het onafhankelijke instituut erkent Belgische en internationale organisaties die een uitstekende werkomgeving bieden en die hun human resources beleid voortdurend optimaliseren om talent verder te ontwikkelen en te koesteren.

#BeaProudMarketLeader
di, 12/14/2021

De digitale kloof verkleinen? Wij doen er iets aan!

Studenten hebben niet altijd het geld om een laptop te kopen, die onmisbaar is om cursussen te volgen en hun taken te maken. Om dit probleem te verminderen en de studenten te ondersteunen, zijn wij een partnerschap aangegaan met de Hogeschool PXL Hasselt.

Expertise
di, 10/19/2021

De gezondheidscrisis heeft in 2020 een impact gehad op de consumptie en de economie. Hoe ziet de situatie er vandaag uit? Matigen de Belgen hun uitgaven of zien ze het wel zitten om te investeren in nieuwe plannen? Onze groep BNP Paribas zocht het uit in een studie.

#BeaProudMarketLeader
di, 09/28/2021

'Ontginnen, produceren, consumeren, weggooien': het traditionele economische model heeft zijn beperkingen aangetoond en maakt plaats voor een duurzamer model dat steeds meer consumenten begint aan te trekken, de circulaire economie.
 

#BeaProudMarketLeader
do, 09/16/2021

In deze Europese Week van de Mobiliteit worden de alternatieve vervoermiddelen meer dan ooit in de kijker gezet. De mobiliteit van vandaag en morgen is een belangrijke ecologische en economische uitdaging. Hierin is een rol weggelegd voor bedrijven en AlphaCredit heeft dat goed begrepen!

Expertise
vr, 09/10/2021

In het algemeen heeft de pandemie een impact gehad op het dagelijks aankoopgedrag van de Belgen. De automobielsector ontkomt er niet aan.

#ExceedClients&PartnersExpectations
wo, 06/09/2021

Geïnformatiseerde robots zijn komen opdagen bij AlphaCredit voor de uitvoering van repetitieve taken! Zo kunnen onze medewerkers hun vaardigheden en expertise nog beter inzetten voor taken die dat vereisen. De voordelen zijn talrijk en dankzij deze verandering kunnen we onze klanten en partners nog sneller en vlotter van dienst zijn.

#BeaProudMarketLeader
do, 06/03/2021

Als marktleider voor consumentenkredieten in België en Luxemburg houdt AlphaCredit de vinger aan de pols van wat er leeft in de markt. Zo blijven we helemaal op de hoogte om onze klanten en partners het beste te informeren en competitieve producten en diensten aan te bieden, aangepast aan hun noden. 

#ExceedClients&PartnersExpectations
vr, 04/16/2021

Sinds 15 maart mag AlphaCredit zich bevoorrechte partner van Cardoen noemen en de klanten van deze autosupermarkt klassieke leningen en ballonleningen, maar ook financiële leasing en financiële renting aanbieden. Ons productengamma wist Cardoen al snel te overtuigen. Het bedrijf heeft 16 filialen in België en is sinds 1949 dé referentie op het vlak van nieuwe wagens (verkoop 70%) en jonge  tweedehandswagens. Deze nieuwe samenwerking is een belangrijke uitdaging voor AlphaCredit.