Cetelem-AlphaCredit-app
do, 11/23/2023

In september vorig jaar kondigden we met veel trots aan dat de Cetelem-AlphaCredit-app werd gelanceerd. In mei vierden we de eerste verjaardag van de mobiele app. Intussen werden er heel wat nieuwigheden toegevoegd om het gebruiksgemak en autonomie bij de klant te optimaliseren.

Cetelem kaart
do, 11/23/2023

De bestaande Cetelem Maestro® kaart wordt vervangen door een Debit Mastercard®, met dezelfde mogelijkheden als de huidige kaart. Voortaan krijgen alle nieuwe Cetelem-klanten, klanten van wie de kaart verloren of verlopen is, een nieuwe Cetelem kaart in hun brievenbus. De nieuwe Cetelem kaart wordt tussen november 2023 en eind 2024 geleidelijk naar alle klanten verstuurd.

Observatoire automobile
ma, 11/06/2023

Een kleine donderslag bij heldere hemel voor de autosector: FEBIAC heeft in samenspraak met zijn leden besloten om geen Autosalon te organiseren in 2024.

AlphaCredit
ma, 11/06/2023

AlphaCredit, de dochteronderneming van BNP Paribas Fortis en leider op het vlak van consumentenkredieten in België, heeft onlangs Gaëtan Vercruysse benoemd tot nieuwe CEO. Hij neemt de fakkel over van Philippe Bézieau, die de afgelopen 4 jaar een sleutelrol heeft gespeeld in de voortdurende groei en het succes van AlphaCredit.

Mobiliteit
ma, 11/06/2023

In 2023 zullen de Belgen nog steeds regelmatig hun auto gebruiken in hun dageliks leven. Zachte mobiliteit wint echter terrein, vooral in steden. Focus op de rol van de auto in mobiliteit in België.

Mobiliteit
vr, 10/27/2023

Tegen 2023 zal bijna de helft van alle Europeanen gebruik maken van zachte mobiliteit, soms alleen en soms als aanvulling op de auto. Maar het gebruik van zachte mobiliteit verschilt sterk van land tot land en van regio tot regio. Hoe zit dat in België?
 

#InternationalWomensday
do, 03/09/2023

Yolandé Visser is IT Regional Manager (CIO Benelux) en een inspirerende vrouw in de IT- en financiële sector.

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag gisteren, deelde ze met ons haar ervaring als vrouw en haar perspectief op gendergelijkheid.

#InternationalWomensday #IWD2023 #InternationaleVrouwendag #EmbraceEquity

#ExceedClients&PartnersExpectations
di, 12/27/2022

De Cetelem - AlphaCredit app is de eerste mobiele app van AlphaCredit waarmee onze klanten hun geldreserve kunnen beheren. Deze innovatieve app werd op IOS en Android gelanceerd en telt al meer dan 15000 installaties van onze klanten!

#ExceedClients&PartnersExpectations
wo, 10/05/2022

Met meer dan 6 miljoen gebruikers is de itsme-app een integraal element in het digitale leven van onze klanten. Door digitale ondertekening via itsme aan te bieden aan onze automotive partners, leveren wij een eenvoudige, effectieve en actuele service aan zowel onze klanten als aan onze partners.

#BeaProudMarketLeader
wo, 09/21/2022

De jongeren van vandaag zijn steeds zelfstandiger en hechten veel waarde aan onafhankelijkheid. Ze kiezen zelf hun universiteit, hoe ze zich verplaatsen en heel vaak werken ze ook. Uit de enquête van onze groep blijkt dat 59% van de Belgische jongeren tussen 18 en 30 jaar een krediet overweegt om projecten te financieren: hun studies, opleidingen en ook hun mobiliteit. Toch blijken bepaalde financiële diensten, waaronder een krediet, voor hen soms moeilijk bereikbaar.