Volg ons op

Create Engagement
vr, 08/30/2019

Wist u dat AlphaCredit 10 jaar geleden 247 medewerkers tewerkstelde en vandaag 482?  Dit is een groei van ons personeelsbestand van 95%! Een prachtig bewijs dat AlphaCredit blijft evolueren en zijn plaats als marktleider dik verdient. Maar vooral ook iets dat we moeten koesteren.

Be a proud market leader
ma, 08/26/2019

Als marktleider op het vlak van consumentenkredieten wil AlphaCredit steeds vaker een rol spelen bij acties voor de bevordering van het burgerlijk, maatschappelijk en milieubewustzijn. Daar zijn al heel wat initiatieven voor ontwikkeld (sustainable week, steun aan de verenigingen Bednet, Viva for Life en De Warmste Week, vermindering van onze ecologische voetafdruk…). Met het groepsinitiatief ‘Budget Responsible’ gaan we opnieuw een flinke stap verder.

 

Expertise
do, 03/28/2019

Het begon allemaal met een idee, of eigenlijk: met een vaststelling... Onze klanten kiezen steeds vaker voor alternatieve vervoermiddelen, zoals een elektrische step, een elektrische fiets of een segway. De aanschaf van deze nieuwe, elektrische middelen van vervoer is echter niet goedkoop. Je moet op een bedrag tussen € 1000 en € 4500 rekenen als je met een redelijk krachtig exemplaar op weg wil. Dat kan er flink inhakken!

Expertise
do, 02/28/2019

Dankzij onze financieringsoplossingen helpen wij de dromen van onze klanten waar te maken. Iedere dag. Maar het is ook dankzij de motivatie en het enthousiasme van onze collega’s dat AlphaCredit groeit en zich blijft ontwikkelen. Daarom zijn we gestart met een nieuwe rekruteringscampagne!

 

 

Client satisfaction
ma, 02/04/2019

Voor de eerste keer hebben wij onderzoek gedaan naar de tevredenheid van de klanten van al onze Business portefeuilles. Met deze studie in het kader van de ontwikkeling van onze NPS willen wij een beeld van 360° krijgen van alle verwachtingen die onze klanten en partners hebben.

Expertise
vr, 01/25/2019

Ieder jaar doet "L’Observatoire de l’Automobile"* onderzoek naar verschillende thema’s om nieuwe trends te herkennen en inzicht te krijgen in de mening van de consument. Nu het Autosalon weer in aantocht is, is het interessant om te weten hoe de Belgen over de elektrische auto denken.    

Expertise
do, 12/06/2018

Op 1 oktober 2018 hebben Opel Finance België en AlphaCredit hun krachten gebundeld om de Opelrijders financieringen aan te bieden die zijn afgestemd op hun behoeften. Opel Finance brengt de kracht van zijn merk en zijn commerciële net in, terwijl AlphaCredit in dit partnerschap zijn expertise uitspeelt, en natuurlijk ook zijn leiderspositie op de markt voor consumptiekredieten.

Good place to work
ma, 09/17/2018

De zomervakantie is het ideale moment om wat levenswijsheden uit te wisselen. Ouders en kinderen delen alvast hun indrukken.

Net als vele andere bedrijven verwelkomt ook AlphaCredit jobstudenten tijdens de zomermaanden.

Voor hen is het de uitgelezen gelegenheid om de arbeidsmarkt te verkennen. En AlphaCredit kan dan weer rekenen op extra hulp. Wij hebben enkele ouders en hun kind geïnterviewd. Ontdek hier wat zij vinden van deze zomerse ervaring.