Volg ons op

Create Engagement
do, 01/02/2020

Voor het vierde jaar op rij heeft AlphaCredit acties georganiseerd om ‘De Warmste Week’, in het bijzonder ‘Netwerk tegen armoede’, en ‘Viva for Life’ te ondersteunen.

Be a proud market leader
vr, 12/13/2019

Ook dit jaar trokken heel wat belangrijke spelers in de retailsector naar de ondertussen achtste editie van de RetailDetail Night. Onze collega’s en mascotte waren aanwezig, samen met Cécile Gauffriau, directrice van het innovatieplatform L'Echangeur*.

 

Be a proud market leader
di, 11/26/2019

Oef, we zijn er! Alle collega's van AlphaCredit zijn verhuisd naar de Botanic Building en ook de verhuisdozen zijn al geleegd. Het was een historisch project voor AlphaCredit, waarbij het voltalige team werd opgetrommeld.

 

#exceedclientsandpartnersexpectations
di, 11/05/2019

Ze hebben in totaal 902 klanten gebeld om te vragen hoe tevreden of ontevreden ze zijn over het onboardingsproces en het beheer van de maandelijkse rekeninguittreksels.

# ExceedClients&PartnersExpectations
wo, 10/23/2019

Easy Pack is een meer dan complete, optionele formule voor nieuwe en recente wagens, en omvat het krediet, het onderhoudscontract en de verzekering*.  

Create Engagement
vr, 08/30/2019

Wist u dat AlphaCredit 10 jaar geleden 247 medewerkers tewerkstelde en vandaag 482?  Dit is een groei van ons personeelsbestand van 95%! Een prachtig bewijs dat AlphaCredit blijft evolueren en zijn plaats als marktleider dik verdient. Maar vooral ook iets dat we moeten koesteren.

Be a proud market leader
ma, 08/26/2019

Als marktleider op het vlak van consumentenkredieten wil AlphaCredit steeds vaker een rol spelen bij acties voor de bevordering van het burgerlijk, maatschappelijk en milieubewustzijn. Daar zijn al heel wat initiatieven voor ontwikkeld (sustainable week, steun aan de verenigingen Bednet, Viva for Life en De Warmste Week, vermindering van onze ecologische voetafdruk…). Met het groepsinitiatief ‘Budget Responsible’ gaan we opnieuw een flinke stap verder.

 

Expertise
do, 03/28/2019

Het begon allemaal met een idee, of eigenlijk: met een vaststelling... Onze klanten kiezen steeds vaker voor alternatieve vervoermiddelen, zoals een elektrische step, een elektrische fiets of een segway. De aanschaf van deze nieuwe, elektrische middelen van vervoer is echter niet goedkoop. Je moet op een bedrag tussen € 1000 en € 4500 rekenen als je met een redelijk krachtig exemplaar op weg wil. Dat kan er flink inhakken!

Expertise
do, 02/28/2019

Dankzij onze financieringsoplossingen helpen wij de dromen van onze klanten waar te maken. Iedere dag. Maar het is ook dankzij de motivatie en het enthousiasme van onze collega’s dat AlphaCredit groeit en zich blijft ontwikkelen. Daarom zijn we gestart met een nieuwe rekruteringscampagne!