Volg ons op

responsability
vr, 12/22/2017

Inzamelactie, snoepjesverkoop en gelopen kilometers: de medewerkers van AlphaCredit hebben zich deze laatste maanden ingezet voor verschillende goede doelen.

Expertise
di, 12/05/2017

Vrijdag 24 november 2017 - AG Insurance en AlphaCredit sluiten een akkoord voor de distributie van financieringsoplossingen van AlphaCredit via het net van AG Insurance makelaars.

Agility
ma, 11/20/2017

Misschien bent u op straat de nieuwe wagen van AlphaCredit al tegengekomen: de nieuwe Toyota Yaris.

Agility
do, 10/26/2017

Stel: u bent op zoek naar een nieuwe wagen. U bezoekt de websites van verschillende merken en u vergelijkt. U kiest een model en u voegt er opties aan toe.

En daarna? U denkt aan de financiering. Is mijn project wel realistisch? Hoeveel moet ik elke maand terugbetalen? Aan welk ritme?

Good place to work
di, 09/26/2017

Op jaarbasis gebruiken wij 250.000 bekers... Gigantisch veel. En niet ecologisch...

Daarom hebben wij besloten om vanaf volgende week de plastic bekers en roerstaafjes te vervangen door bekers op basis van rietsuiker en staafjes op basis van maïs. Dat is een mooi gebaar voor Moeder Aarde, want deze zijn allebei 100% recycleerbaar!

Agility
di, 09/26/2017

Deze situatie herken je vast wel: je hebt haast en wil in de buurt of tijdens je lunchpauze snel een paar kleine aankopen doen. Dan is de lange rij aan de kassa een behoorlijk frustrerend gezicht. Iedereen moet zijn code intikken, wachten op goedkeuring, de boodschappen inpakken... Pas daarna kun je naar de volgende winkel.

Expertise
ma, 08/28/2017

Net als andere bedrijven werft AlphaCredit studenten aan tijdens de zomerperiode.

Zo leren ze de arbeidsmarkt kennen. En voor AlphaCredit is het de kans om extra medewerkers in te zetten. Wij hebben enkele ouders en hun kind geïnterviewd. U ontdekt hier wat hun indruk is van die ervaring tijdens de zomervakantie.

Responsibility
di, 07/04/2017

Sinds twee jaar werken wij voor onze telemarketingcampagnes samen met Entra en onlangs hebben wij met hen een contract voor de lange termijn afgesloten.

Waarom vertellen wij jullie over deze samenwerking? Wat is er zo bijzonder aan?

Openness
di, 06/27/2017

Op 19, 20 en 21 mei heeft AlphaCredit voor het eerst deelgenomen aan het festival voor tweedehandswagens: in Ettelbruck met Laurence en Vincent en in Belval met Kelly en Pascal. Dit evenement wordt in het noorden van het al land al 26 jaar georganiseerd, voor het zuiden was het een primeur. 

Client Satifaction
do, 04/27/2017

In de waarden van AlphaCredit neemt de klant een centrale plaats in. Wij meten regelmatig hoe tevreden hij over ons is. En daarna leggen we de lat nóg hoger. Onder de merknaam Cetelem hebben wij recent een nieuw systeem gelanceerd waarmee de consument onze diensten rechtstreeks online kan evalueren. Vanaf het begin van hun relatie met Cetelem vragen wij hen onze diensten te beoordelen. Zij dragen zodoende bij tot de verbetering van onze service.