#ExceedClients&PartnersExpectations
vr, 04/16/2021

Sinds 15 maart mag AlphaCredit zich bevoorrechte partner van Cardoen noemen en de klanten van deze autosupermarkt klassieke leningen en ballonleningen, maar ook financiële leasing en financiële renting aanbieden. Ons productengamma wist Cardoen al snel te overtuigen. Het bedrijf heeft 16 filialen in België en is sinds 1949 dé referentie op het vlak van nieuwe wagens (verkoop 70%) en jonge  tweedehandswagens. Deze nieuwe samenwerking is een belangrijke uitdaging voor AlphaCredit.

#BeaProudMarketLeader
wo, 01/27/2021

Tijdens deze uitzonderlijke Autosalonperiode - zonder een echt Autosalon - delen we graag de resultaten van onze enquête over Belgen en hun auto. Welke impact heeft de pandemie op de relatie met hun auto? Wat vinden ze van de maatregelen ter bevordering van duurzame mobiliteit? Geven ze de voorkeur aan een elektrische of klassieke auto? Tal van vragen en uitdagingen waar onze autopartners op moeten antwoorden en inspelen.

Be a proud market leader
vr, 11/13/2020
Manifeste
ma, 11/16/2020

In een wereld die voortdurend verandert, verstevigt AlphaCredit de banden met de BNP Paribas Personal Finance-groep en steunt ze de initiatieven waartoe de groep zich in het manifest hieronder verbindt.

Be a proud market leader
vr, 09/18/2020

Elektrische fietsen, hybride en elektrische wagens zijn al lang geen modegril meer. Voor heel wat Belgen zijn ze tegenwoordig een vast onderdeel van hun dagelijkse leven. Hun populariteit neemt al enkele jaren toe en de coronacrisis heeft deze dynamiek alleen maar versterkt. Dit jaar is de Week van de Mobiliteit, die plaatsvindt van 16 t.e.m. 22 september, dan ook de ideale gelegenheid om even stil te staan bij deze nieuwe vervoermiddelen en hun impact op AlphaCredit.

#ExceedClients&PartnersExpectations
di, 07/14/2020

De domiciliëring voor leningen op afbetaling is één van de projecten die we tijdens de lockdown hebben gelanceerd. Het is een troef voor iedereen, zeker in de huidige context.

#BeaProudMarketLeader
vr, 07/24/2020

AlphaCredit wil zich steeds meer inzetten voor een verantwoordelijke, burgerlijke en duurzame maatschappij. Er zijn al heel wat initiatieven genomen en met 'Budget Responsible' gaan we nu een stapje verder.

#ExceedCustomersAndPartnersExpectations
vr, 07/24/2020

In de afgelopen maanden heeft COVID-19 de hele wereld door elkaar geschud en het leven van de meesten onder ons veranderd.

Als bedrijf moesten we ons reorganiseren, onszelf opnieuw uitvinden en leren anders te werken, terwijl we tegelijkertijd de transformatie versnelden. Dat was een enorme uitdaging!

 

 

 

Exceed clients & partners expectations
do, 05/14/2020

Al wekenlang schudt de coronapandemie ons leven door elkaar. De impact is op alle niveaus enorm.

Wij hopen in eerste instantie natuurlijk dat het met u en uw dierbaren goed gaat.

Exceed clients & partners expectations
do, 05/21/2020

Sinds enkele weken wordt de volksgezondheid in ons land beheerst door het coronavirus. Ook de Belgische economie lijdt hier zwaar onder en iedereen voelt het in zijn portemonnee. In samenwerking met diverse sectoren en organisaties heeft de overheid tal van maatregelen uitgerold om het budgettair evenwicht van de Belgen op peil te houden.