Volg ons op

Agility
vr, 03/23/2018

Dat is de belangrijkste vraag die gesteld werd in l’Observatoire de l’Automobile 2018, een studie die BNPPPF onder meer in België uitvoerde.* Automobilisten worden door de merken steeds meer en soms zelfs te sterk gestimuleerd. Door die enorme keuze is hun aankoopgedrag veranderd. De manier waarop zij informatie verzamelen en hun nieuwe wagen kiezen is geëvolueerd en is vooral een kwestie van mondreclame.

Expertise
do, 02/15/2018

De beste opleiders staan klaar voor de concessiehouders...

 

responsability
vr, 12/22/2017

Inzamelactie, snoepjesverkoop en gelopen kilometers: de medewerkers van AlphaCredit hebben zich deze laatste maanden ingezet voor verschillende goede doelen.

Expertise
di, 12/05/2017

Vrijdag 24 november 2017 - AG Insurance en AlphaCredit sluiten een akkoord voor de distributie van financieringsoplossingen van AlphaCredit via het net van AG Insurance makelaars.

Agility
ma, 11/20/2017

Misschien bent u op straat de nieuwe wagen van AlphaCredit al tegengekomen: de nieuwe Toyota Yaris.

Agility
do, 10/26/2017

Stel: u bent op zoek naar een nieuwe wagen. U bezoekt de websites van verschillende merken en u vergelijkt. U kiest een model en u voegt er opties aan toe.

En daarna? U denkt aan de financiering. Is mijn project wel realistisch? Hoeveel moet ik elke maand terugbetalen? Aan welk ritme?

Good place to work
di, 09/26/2017

Op jaarbasis gebruiken wij 250.000 bekers... Gigantisch veel. En niet ecologisch...

Daarom hebben wij besloten om vanaf volgende week de plastic bekers en roerstaafjes te vervangen door bekers op basis van rietsuiker en staafjes op basis van maïs. Dat is een mooi gebaar voor Moeder Aarde, want deze zijn allebei 100% recycleerbaar!

Agility
di, 09/26/2017

Deze situatie herken je vast wel: je hebt haast en wil in de buurt of tijdens je lunchpauze snel een paar kleine aankopen doen. Dan is de lange rij aan de kassa een behoorlijk frustrerend gezicht. Iedereen moet zijn code intikken, wachten op goedkeuring, de boodschappen inpakken... Pas daarna kun je naar de volgende winkel.

Expertise
ma, 08/28/2017

Net als andere bedrijven werft AlphaCredit studenten aan tijdens de zomerperiode.

Zo leren ze de arbeidsmarkt kennen. En voor AlphaCredit is het de kans om extra medewerkers in te zetten. Wij hebben enkele ouders en hun kind geïnterviewd. U ontdekt hier wat hun indruk is van die ervaring tijdens de zomervakantie.

Responsibility
di, 07/04/2017

Sinds twee jaar werken wij voor onze telemarketingcampagnes samen met Entra en onlangs hebben wij met hen een contract voor de lange termijn afgesloten.

Waarom vertellen wij jullie over deze samenwerking? Wat is er zo bijzonder aan?