Volg ons op

Client satisfaction
ma, 02/04/2019

Voor de eerste keer hebben wij onderzoek gedaan naar de tevredenheid van de klanten van al onze Business portefeuilles. Met deze studie in het kader van de ontwikkeling van onze NPS willen wij een beeld van 360° krijgen van alle verwachtingen die onze klanten en partners hebben.

Expertise
vr, 01/25/2019

Ieder jaar doet "L’Observatoire de l’Automobile"* onderzoek naar verschillende thema’s om nieuwe trends te herkennen en inzicht te krijgen in de mening van de consument. Nu het Autosalon weer in aantocht is, is het interessant om te weten hoe de Belgen over de elektrische auto denken.    

Expertise
do, 12/06/2018

Op 1 oktober 2018 hebben Opel Finance België en AlphaCredit hun krachten gebundeld om de Opelrijders financieringen aan te bieden die zijn afgestemd op hun behoeften. Opel Finance brengt de kracht van zijn merk en zijn commerciële net in, terwijl AlphaCredit in dit partnerschap zijn expertise uitspeelt, en natuurlijk ook zijn leiderspositie op de markt voor consumptiekredieten.

Good place to work
ma, 09/17/2018

De zomervakantie is het ideale moment om wat levenswijsheden uit te wisselen. Ouders en kinderen delen alvast hun indrukken.

Net als vele andere bedrijven verwelkomt ook AlphaCredit jobstudenten tijdens de zomermaanden.

Voor hen is het de uitgelezen gelegenheid om de arbeidsmarkt te verkennen. En AlphaCredit kan dan weer rekenen op extra hulp. Wij hebben enkele ouders en hun kind geïnterviewd. Ontdek hier wat zij vinden van deze zomerse ervaring.  

Good place to work
ma, 07/16/2018

Om zijn talentvolle medewerkers te behouden heeft AlphaCredit flexibele salarisformules uitgewerkt die aan hun behoeften beantwoorden.

 

Het Flex Income Plan… een ruim pakket van voordelen waaruit de medewerkers verschillende mogelijkheden kunnen kiezen naargelang hun behoeften, terwijl ze tegelijk profiteren van fiscale optimalisering.

Expertise
do, 05/03/2018

Wij staan klaar om onze klanten te begeleiden en tevreden te stellen, dag in dag uit. Om dat doel te bereiken proberen wij het hen gemakkelijker te maken en onze processen voortdurend te verbeteren. Pay by scan is een nieuw systeem waarmee de dealers de contracten van klanten kunnen scannen en zodoende de betalingen versnellen.

Agility
vr, 03/23/2018

Dat is de belangrijkste vraag die gesteld werd in l’Observatoire de l’Automobile 2018, een studie die BNPPPF onder meer in België uitvoerde.* Automobilisten worden door de merken steeds meer en soms zelfs te sterk gestimuleerd. Door die enorme keuze is hun aankoopgedrag veranderd. De manier waarop zij informatie verzamelen en hun nieuwe wagen kiezen is geëvolueerd en is vooral een kwestie van mondreclame.

Expertise
do, 02/15/2018

De beste opleiders staan klaar voor de concessiehouders...