Openness
di, 06/27/2017

Een weekend voor tweedehandswagens in Luxemburg

Op 19, 20 en 21 mei heeft AlphaCredit voor het eerst deelgenomen aan het festival voor tweedehandswagens: in Ettelbruck met Laurence en Vincent en in Belval met Kelly en Pascal. Dit evenement wordt in het noorden van het al land al 26 jaar georganiseerd, voor het zuiden was het een primeur. 

Het festival is voor de Luxemburgse concessiehouders die tweedehandswagens verkopen een gelegenheid om hun mooiste wagens aan te bieden. Dit salon trekt een groot publiek aan, wat hen de mogelijkheid geeft om hun verkoop op te drijven en te versnellen. Voor AlphaCredit, dat traditioneel actief is in de sector voor nieuwe wagens, is dit ook een kans om zijn aanwezigheid in de tweedehandssector te versterken. Enkele jaren geleden besloot AlphaCredit al om op deze markt actief te worden en het werk in het veld heeft onze tot dan toe incidentele banden met de Luxemburgse concessiehouders strakker aangehaald.

Uiteindelijk waren onze collega’s het er roerend over eens dat het grote pluspunt van dit soort evenement het rechtstreekse contact met de partners en de eindklanten is. Door op de plaats van verkoop zelf te werken begrijp je immers beter wat hun behoeften zijn en kunnen we de service die wij hen aanbieden voortdurend verbeteren.