Expertise
do, 03/28/2019

AlphaCredit: baanbrekend met Mobiliteitslening!

Het begon allemaal met een idee, of eigenlijk: met een vaststelling... Onze klanten kiezen steeds vaker voor alternatieve vervoermiddelen, zoals een elektrische step, een elektrische fiets of een segway. De aanschaf van deze nieuwe, elektrische middelen van vervoer is echter niet goedkoop. Je moet op een bedrag tussen € 1000 en € 4500 rekenen als je met een redelijk krachtig exemplaar op weg wil. Dat kan er flink inhakken!

Een lening op eigentijds formaat

Net als sommige concurrenten boden wij tot nu toe een fietslening aan. In 2018 kregen wij daarvoor 119 nieuwe aanvragen, op jaarbasis*. Een interessant product dus, dat wel een boost verdiende... Daarom hebben wij besloten ons aan te passen en in te spelen op de nieuwe behoeften van de klanten. En dat doen we met een geüpdatete versie van de “Fietslening”, de “Mobiliteitslening”.

Bruno Catala, Product Manager Loans, licht de details van de Mobiliteitslening toe: “De kenmerken van de lening zijn globaal hetzelfde gebleven. Wij hebben ze wel aangepast en alleen de range producten die ermee gefinancierd kunnen worden uitgebreid. De kosten voor AlphaCredit zijn daardoor minimaal en het product is eigentijds en voordelig voor onze klanten.“

Aan dit nieuwe product hebben verschillende diensten van de marketingafdeling gewerkt. Benieuwd naar het resultaat? 

Video: 

*Uitsluitend voor Direct.