Good place to work
di, 09/26/2017

Plastic bekers: rijp voor het museum!

Op jaarbasis gebruiken wij 250.000 bekers... Gigantisch veel. En niet ecologisch...

Daarom hebben wij besloten om vanaf volgende week de plastic bekers en roerstaafjes te vervangen door bekers op basis van rietsuiker en staafjes op basis van maïs. Dat is een mooi gebaar voor Moeder Aarde, want deze zijn allebei 100% recycleerbaar!

AlphaCredit moedigt zijn medewerkers ook aan om glazen en veldflessen te gebruiken om hun ecologische voetafdruk tot het minimum te beperken. Daarom krijgt iedere medewerker van ons een veldfles die aan de waterfonteintjes gevuld kan worden.

Dit project maakt deel uit van het deel ‘Milieuverantwoordelijkheid’ van ons CSR-programma, dat verder ook burgerlijke, sociale en economische verantwoordelijkheid omvat. Daarnaast hebben wij al diverse andere initiatieven genomen, zoals de drastische vermindering van ons papier- en energieverbruik en de vermindering van de ecologische voetafdruk van onze collega’s tijdens hun woon-werkverkeer.

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder initiatief een positieve impact kan hebben en wij zijn trots dat wij dit met jullie kunnen delen!