#BeaProudMarketLeader
vr, 07/24/2020

Ontdek ons financiële leerprogramma 'Budget Responsible'!

AlphaCredit wil zich steeds meer inzetten voor een verantwoordelijke, burgerlijke en duurzame maatschappij. Er zijn al heel wat initiatieven genomen en met 'Budget Responsible' gaan we nu een stapje verder.

Budget Responsible werd één jaar geleden gelanceerd in België. Het is een gratis educatief platform voor middelbare scholen dat in samenwerking met La Fabbrica, een partner van de BNP-groep, werd bedacht. Het programma bestaat uit 3 lesmodules en een spelplatform. Daarnaast kunnen scholen ook een beroep doen op onze medewerkers die hun beroepservaring met de studenten delen.

Momenteel gebruiken bijna 1000 leerkrachten uit het hele land ‘Budget Responsible’ in hun lessen en hebben al meer dan 4300 leerlingen kennis gemaakt met het platform. En ook onze collega’s-ambassadeurs van dit project hebben vóór de coronacrisis al een aantal scholen mogen bezoeken.

In afwachting tot we opnieuw naar de scholen kunnen terugkeren, hebben we besloten het educatieve platform gratis ter beschikking te stellen van het grote publiek. Zo kan iedereen op een speelse manier de basisprincipes van een evenwichtig budget leren.

Zin om het platform samen met vrienden en familie uit te proberen? Schrijf u in op https://nl.budgetresponsible.be/

Wilt u graag meer weten? Ontdek ‘Budget Responsible’ met deze video die vóór de Covid periode werd opgenomen.

#BeAProudMarketLeader #CreateEngagement