Agility
di, 09/26/2017

Kleine aankopen eenvoudiger betaald met contactloze kaart!

Deze situatie herken je vast wel: je hebt haast en wil in de buurt of tijdens je lunchpauze snel een paar kleine aankopen doen. Dan is de lange rij aan de kassa een behoorlijk frustrerend gezicht. Iedereen moet zijn code intikken, wachten op goedkeuring, de boodschappen inpakken... Pas daarna kun je naar de volgende winkel.

Voor onze klanten is dat nu verleden tijd. Sinds september 2017 is de productie van kaarten bij AlphaCredit volledig afgestemd op ‘contactloos’, zowel de kaarten die uitsluitend onder onze merknamen worden uitgegeven als de kaarten die wij co-branden en samen met onze partners uitgeven. Iedere nieuwe kaart, of het nu gaat om een aanvraag of om een vervanging, zal worden uitgerust met het contactloos systeem.

Onze klanten zullen snel merken dat hun aankopen daardoor vlotter verlopen. Uiteraard is er aan de veiligheid gedacht en zijn er diverse controlepunten voorzien: bij aankopen van 25 euro of meer wordt de pincode gevraagd. Dit geldt ook wanneer diverse kleine aankopen samen meer dan 50 euro bedragen.

Meer en meer installeren Belgische handelaars contactloze toestellen. De evolutie van onze kaarten was dan ook een belangrijke investering om onze klanten een optimale service te kunnen bieden.