#ExceedClients&PartnersExpectations
di, 12/27/2022

Een geoptimaliseerde klantervaring dankzij de Cetelem – AlphaCredit app!

De Cetelem - AlphaCredit app is de eerste mobiele app van AlphaCredit waarmee onze klanten hun geldreserve kunnen beheren. Deze innovatieve app werd op IOS en Android gelanceerd en telt al meer dan 15000 installaties van onze klanten!

Een innovatieve app voor meer transparantie

De Cetelem - AlphaCredit app biedt aan klanten die een geldreserve ondertekenden een direct en duidelijk overzicht van hun uitgaven, producten, rekeningafschriften en hun persoonlijke gegevens! De klant kan vanaf nu 24/7 gebruik maken van onze diensten en zijn reserve beheren.

Voortdurende verbeteringen

Aangezien de ontwikkeling van de toepassing in Agile wordt beheerd, kunnen snel functies worden toegevoegd die beantwoorden aan de prioritaire behoeften van de klanten.

Tussen de nieuwe updates zijn er onder andere:

  • Een snelle en veilige connectie/verbinding dankzij biometrische gegevens (via gezichtsherkenning of vingerafdrukken).
     
  • Een communicatie op maat dankzij het meldingssysteem. De klant wordt op de hoogte gehouden van nieuws over zijn app en acties in verband met de opvolging van zijn product.
     
  • Een nauwe ondersteuning voor de nulstelling: dankzij een waarschuwingssysteem en een specifieke weergave van de termijnen voor de nulstelling, ziet de klant duidelijk de te ondernemen acties. Er wordt aldus voorkomen dat rekeningen worden geblokkeerd als gevolg van een verkeerd begrip van deze vrij complexe verplichting over de nulstelling.

Tevredenheid en getrouwheid: de sleutelwoorden

Deze app helpt onze klanten bij hun dagelijkse verrichtingen en maakt de klantervaring gebruiksvriendelijker. Dit zijn echte troeven om de klantenbinding op te bouwen door een kwaliteitsservice te garanderen!

Nieuwe functies zijn in ontwikkeling. Verhaal volgt!