# ExceedClients&PartnersExpectations
wo, 10/23/2019

De voordelen van Easy Pack.

Easy Pack is een meer dan complete, optionele formule voor nieuwe en recente wagens, en omvat het krediet, het onderhoudscontract en de verzekering*.  

De voordelen van Easy Pack.

Dit nieuwe pack biedt heel wat voordelen voor zowel klanten als concessiehouders. Easy Pack komt tegemoet aan drie behoeften van onze klanten. “Om te beginnen maken we het hen gemakkelijker. Tijdens de hele duur van hun kredietovereenkomst betalen zij dezelfde maandelijkse aflossing, zodat zij hun autobudget makkelijker onder controle kunnen houden. Ten tweede speelt dit product in op een behoefte aan zekerheid. Zij zijn volledig gedekt. Geen onaangename verrassingen! En ten derde gebeurt alles bij de dealer. En ten slotte zal dit alles worden gedaan binnen de concessie zelf, een echte one-stop-shop!

De concessiehouder kan zelf de dossiers van zijn klanten beheren. Dat schept een vertrouwensband en voorkomt dat zij naar de concurrentie gaan.

Met Easy Pack lanceert AlphaCredit de aflossing via domiciliëring voor alle leningen op afbetaling die via het Toyota-net worden gerealiseerd. Dat is een enorm voordeel. Het maakt het gemakkelijker voor onze klanten en helpt om vergeten en te late betalingen te voorkomen.

Samen met sterke partners...

Toyota richtte zich als trouwe partner tot AlphaCredit voor de commercialisering van Easy Pack. De verzekering wordt aanvankelijk gelanceerd voor de ballonkredieten, maar het is heel goed denkbaar dat ze naderhand ook beschikbaar zal zijn voor de klassieke kredieten.

Voor het beheer van de verzekering heeft AlphaCredit gekozen om samen te werken met AXA, een topspeler op de Europese markt. Dankzij AXA krijgt de klant de garantie van een volledige en kwaliteitsvolle verzekering. 

*Inhoud van de verzekering

  • Burgerlijke Aansprakelijkheid
  • Rechtsbijstand
  • Bescherming van de Bestuurder
  • Bijstand

Full omnium