#BeaProudMarketLeader
do, 09/16/2021

De mobiliteit van morgen wordt elke dag voorbereid

In deze Europese Week van de Mobiliteit worden de alternatieve vervoermiddelen meer dan ooit in de kijker gezet. De mobiliteit van vandaag en morgen is een belangrijke ecologische en economische uitdaging. Hierin is een rol weggelegd voor bedrijven en AlphaCredit heeft dat goed begrepen!

Hoe? Door bijvoorbeeld een project rond alternatieve mobiliteit zoals ‘car sharing’ te steunen. AlphaCredit heeft via onze historische partner RCI een vloot elektrische voertuigen gefinancierd.

Zo begeleiden wij ook onze klanten bij hun alternatieve vervoerkeuzes voor hun dagelijkse verplaatsingen dankzij de mobiliteitslening. De financiering van (elektrische) steps en fietsen kent sinds de pandemie effectief een stijging. En door onze medewerkers, die zich milieuvriendelijker willen verplaatsen, te begeleiden met ons Flex Income Plan programma. Zij kunnen gebruik maken van een (elektrische) fiets voor hun verplaatsingen.

Werken aan een meer respectvolle mobiliteit in het kader van duurzame ontwikkeling is een belangrijke waarde voor AlphaCredit en de BNP Paribas groep. Het is immers onze wens en reden van bestaan om voor onze klanten en partners de toegang te bevorderen tot een meer verantwoordelijke en duurzamere consumptie.