Agility
vr, 02/24/2017

De Functionaliteit ‘Upload van documenten’ = minder papier + tijdwinst!

31/01/2017

Het samenstellen van een goed kredietdossier is essentieel! Zowel om een budgettair evenwicht bij de klant te respecteren, om een professionele service te verlenen aan onze partners die op hun beurt onze producten kunnen verkopen, als om onze financiële gezondheid te verzekeren.

Het proces dat begint bij de aanvraag via de partner tot de uiteindelijke validatie van het dossier, is vrij complex en kan meerdere dagen in beslag nemen. Denk maar aan het verzamelen, opvragen en controleren van alle gevraagde bewijsstukken.

Om onze partners nog beter te kunnen bedienen, hebben we in november de functionaliteit ‘Upload van documenten’ gelanceerd. Hierdoor kunnen de partners hun bewijsstukken rechtstreeks opladen in B2Boost. Tot voor kort werden deze altijd opgestuurd via papieren post of fax.

Een geweldig digitaal initiatief waar iedereen voordeel bij heeft: AlphaCredit beschikt sneller over alle nuttige informatie, de partner en de klant merken dat hun dossier vlugger behandeld wordt en iedereen verkleint onverminderd zijn ecologische voetafdruk door minder papier te verbruiken.

Ongeveer 600 van onze B2B-partners hebben de ‘Upload’-oplossing al gebruikt. Een mooi begin voor een nieuwe tool om documenten te digitaliseren!