#BeaProudMarketLeader
di, 12/14/2021

De digitale kloof verkleinen? Wij doen er iets aan!

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

 

Studenten hebben niet altijd het geld om een laptop te kopen, die onmisbaar is om cursussen te volgen en hun taken te maken. Om dit probleem te verminderen en de studenten te ondersteunen, zijn wij een partnerschap aangegaan met de Hogeschool PXL Hasselt.

Inclusie en digitaal eigendom

Dankzij ons partnerschap biedt de hogeschool zijn studenten al reeds meer dan 7 jaar faciliteiten aan die daardoor een laptop kunnen aankopen.

Alle jongeren moeten gelijke kansen krijgen voor de toegang tot kwaliteitsvol onderwijs, ongeacht hun sociale achtergrond.

Het verbeteren van de toegang tot digitale tools is een van de sleutelfactoren voor sociale en economische inclusie. Dit is ook een van de engagementen die in het Manifest van onze groep zijn opgenomen.

Maatschappelijke betrokkenheid boven alles

Het partnerschap met de hogeschool heeft een zeer belangrijke sociale waarde en illustreert ons streven, als gehele groep, om ook buiten onze activiteiten een positieve impact te hebben binnen onze expertisedomeinen.

Erol Atagoren, Sales Manager Retail, vertelt ons er meer over: "Het geeft voldoening te kunnen zeggen dat wij bijdragen aan de opleiding van honderden studenten die de toekomst van ons land vertegenwoordigen. Dat is een zeer bevredigend gevoel. Het toont eens te meer aan dat wij niet alleen een financiële instelling zijn, maar veel meer dan dat!

Het is ook een wens en een doel van de afdeling Retail om dit soort samenwerking uit te breiden naar andere scholen. Onderwijs is een belangrijke investering voor de toekomst van een land."

 

Kredietvorm: lening op afbetaling vallend onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.