#ExceedClients&PartnersExpectations
vr, 04/16/2021

Cardoen: een nieuwe samenwerking van formaat voor AlphaCredit!

Sinds 15 maart mag AlphaCredit zich bevoorrechte partner van Cardoen noemen en de klanten van deze autosupermarkt klassieke leningen en ballonleningen, maar ook financiële leasing en financiële renting aanbieden. Ons productengamma wist Cardoen al snel te overtuigen. Het bedrijf heeft 16 filialen in België en is sinds 1949 dé referentie op het vlak van nieuwe wagens (verkoop 70%) en jonge tweedehandswagens. Deze nieuwe samenwerking is een belangrijke uitdaging voor AlphaCredit.

De voordelen van AlphaCredit

Het grote voordeel van een samenwerking met AlphaCredit is dat Cardoen niet alleen kan rekenen op een professionele dienst, met medewerkers die luisteren naar onze partners, alsook een minimale wachttijd tussen de kredietaanvraag en de uitbetaling, maar vooral digitale oplossingen zoals de elektronische handtekening. Later dit jaar kunnen we ook hun verkoopplatform toevoegen aan onze website. En er is meer ...

Cardoen daagt ons uit ambitieuze projecten waar te maken

Dit jaar lanceert AlphaCredit haar transformatieplan en deze samenwerking kon dan ook niet op een beter moment komen! Cardoen heeft ons namelijk een aantal uitdagingen gesteld voor dit jaar. Uitdagingen die aansluiten bij de initiatieven in ons transformatieplan, zoals het streven naar operationele uitmuntendheid, de vereenvoudiging van de manier van werken voor verkopers en verdere investering in digitale oplossingen.
Cardoen heeft zeker en vast de juiste keuze gemaakt, maar ook de vastberadenheid en het professionalisme van onze collega's hebben ervoor gezorgd dat we deze samenwerking mochten afsluiten.