#BeaProudMarketLeader
di, 02/15/2022

AlphaCredit opnieuw ‘TOP EMPLOYER’!

Met trots dragen wij voor de derde maal op rij onze titel ‘Top Employer’!

Top Employer is een keurmerk dat jaarlijks wordt uitgereikt door het "Top Employers Institute". Het onafhankelijke instituut erkent Belgische en internationale organisaties die een uitstekende werkomgeving bieden en die hun human resources beleid voortdurend optimaliseren om talent verder te ontwikkelen en te koesteren.

In het kader van de continue verbetering, waar we binnen AlphaCredit naar streven, blijven we verder inzetten op digitalisatie en transformatie. Dit heeft zich duidelijk vertaald naar onze top 3 resultaten in de Top Employer Survey:

Zo scoren we hoog op ‘employee engagement’. Onze Pulse Survey bewijst dit jaar na jaar.

Ons transformatieplan, de implementatie en mee gepaard gaande communicatie zorgen voor een 2de plaats binnen het thema business strategy .

Op onze derde plaats bundelen we de initiatieven rond leadership, development, digitale onboarding van medewerkers en tools (AboutMe, onze onboarding app en HR selfservice).

Hiermee scoren we hoger dan de andere deelnemende bedrijven.

Binnen de BNP Paribas Personal Finance groep zijn er nog 4 andere landen die het certificaat hebben behaald: Italie, Spanje, Portugal en de UK.

Hierdoor heeft BNP Personal Finance ook de Top Employer Europe status behaald voor het 2de jaar op rij. Proficiat aan onze collega’s!