Agility
ma, 11/20/2017

AlphaCredit koos een hybride van Toyota.

Misschien bent u op straat de nieuwe wagen van AlphaCredit al tegengekomen: de nieuwe Toyota Yaris.

Waarom juist dit model?

Hybride wagens zijn helemaal van deze tijd. Ze zijn ecologischer en technologisch gezien zijn dit de wagens van de toekomst.

Jérôme Bearzatto, Key Account & Team Leader Internal Sales Wheels, licht deze keuze toe: “Met de keuze voor een hybride wagen wil AlphaCredit de huidige ontwikkelingen volgen en een dynamische en moderne uitstraling communiceren. AlphaCredit heeft de Toyota Yaris ook gekozen om zijn jonge look, die representatief is voor onze flexibiliteit." 

Bovendien was dit een kans om onze samenwerking met Toyota in de verf te zetten. AlphaCredit en Het merk werken al meer dan 25 jaar samen. De nieuwe wagen van AlphaCredit geeft ons zichtbaarheid en onderhoudt onze mooie relatie met Toyota. “De concessiehouders zijn tevreden wanneer wij langskomen met de nieuwe wagen en het is een manier om onze relatie te benadrukken”, vindt Kelly Baeck, Internal Sales Officer Wheels

Wie gebruikt de wagen? De wagen wordt gebruikt door de leden van het Internal Sales team wanneer zij op het terrein de relatie met de kleinste concessiehouders en partners onderhouden. Dankzij de wagen kunnen de teamleden zich ook verplaatsen voor de diverse examens en opleidingen waarvoor Internal Sales logistieke steun levert.

De wagen trekt veel belangstelling en is onderwerp van gesprek bij de concessies en partners die wij bezoeken. Uiteraard is hij ook een manier om het werk van de Internal Sales teams gemakkelijker te maken”, Sluit Jérôme Bearzatto af.