Create Engagement
di, 02/25/2020

Alphacredit is ‘TOP EMPLOYER 2020’ !

Elk jaar worden Belgische en internationale bedrijven, die zich onderscheiden met hun HR-beleid, bekroond met dit label. Tijdens een uitgebreide audit worden onder andere het loonbeleid, talent & career management en de bedrijfscultuur onder de loep genomen.

Het resultaat? AlphaCredit werd formeel erkend als Top Employer! Een bekroning waar we met zijn allen erg trots op zijn!

De laatste jaren hebben we immers sterk ingezet op het welzijn van onze mensen. Zo voerden we een Flex Income Plan in, dat ervoor zorgt dat ze een deel van hun loonpakket zelf kunnen samenstellen, aangepast aan hun huidige noden. Daarnaast investeren we meer dan ooit in de groei van onze medewerkers, via een uitgebreid opleidingsaanbod en lokale en internationale Talent Development programma’s. Via onze trimesteriële Talent & Career Committees houden we de vinger aan de pols en begeleiden we actief de carrières van onze mensen. Deze erkenning bewijst dat we de juiste weg zijn ingeslagen en motiveert ons om zo verder te gaan.

Wil jij, net als onze 500 collega’s, voor een Top Employer werken? Surf dan gauw naar onze jobsite!
Als je bij ons aan de slag gaat, kan je rekenen op een uitgebreid onthaalprogramma met als kers op de taart onze gloednieuwe onboarding app! Daarbovenop zal je ook kunnen deelnemen aan de Wellbeing-initiatieven die we op regelmatige basis organiseren, want wij willen dat onze medewerkers zich goed in hun vel voelen! Nóg een reden waarom AlphaCredit één van de Top Employers in Belgie is!