Charter van de vertrouwelijkheid van persoonsgegevens

 

Aan onze bestaande, oude en toekomstige individuele klanten,

Wij, als Groep, streven ernaar om in alle stadia van uw leven met u samen te werken door een breed scala aan oplossingen (financiering, investeringen, besparingen, verzekeringen, onroerend goed, ...) en uitgebreid financieel advies aan te bieden.

Gegevens zijn altijd de kern van onze activiteiten geweest.

Onze geschiedenis en expertise, met name in risicobeoordeling en management, maken ons tot een betrouwbare partner voor de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw gegevens, die wij beschermen op dezelfde manier waarop wij uw vermogen beschermen.

In een digitaal tijdperk is het verwerken van de persoonlijke gegevens die u ons toevertrouwt van cruciaal belang om onze plicht te vervullen om u de beste diensten aan te bieden en om u te helpen de beste beslissingen te nemen.

Uw vertrouwen is ons meest waardevolle bezit, we doen er alles aan om het te blijven verdienen.

We zijn transparant over hoe we uw gegevens gebruiken:

  • Wij respecteren uw keuzes met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. U kan bijvoorbeeld altijd kiezen om geen commerciële verzoeken te ontvangen.
  • Wij passen onze aanbiedingen aan en sturen u gepersonaliseerde communicatie door het behandelen van de juiste hoeveelheid persoonlijke gegevens van uw gebruik van producten en diensten van de Groep.
  • We delen uw persoonlijke gegevens buiten de groep niet voor commerciële doeleinden. Als u echter producten of diensten van onze zorgvuldig geselecteerde partners hebt aangevraagd, kan de gegevensoverdracht plaatsvinden en bent u altijd op de hoogte van deze transmissie.
  • Wij verkopen uw persoonlijke gegevens niet.

Wij zijn toegewijd aan het beantwoorden van uw vragen op een duidelijke, nauwkeurige en tijdige manier, zodat u altijd de controle blijft behouden.

Wees ervan overtuigd dat wij het vertrouwen respecteren dat u ons geeft. Wij zorgen voor uw privacy!