AlphaCredit
Home  »  Lening op afbetaling  »  Renovatielening
Mijn renovatielening : hoe gaat dit in zijn werk?

 

Met de simulatie lening werken - decoratie kies ik het bedrag en de looptijd die het beste past bij mijn budget. Om mijn budget beter onder controle te houden kan ik ook vrijblijvend kiezen om zelf een voorschot te betalen op mijn werken. Mijn lening wordt toegekend op basis van een offerte of een factuur. Zodra mijn financiering wordt goedgekeurd, en ik mijn contract ondertekend heb teruggestuurd, krijg ik het geld meteen op mijn bankrekening gestort. Ik kan dan meteen beginnen met mijn werken.

Renovatielening

Ik wil besparen op mijn energiefactuur, dan is renovatie zeker een goede keuze. Dubbele beglazing of dakisolatie kunnen mij al veel geld besparen. Ook voor dringende herstellingen of gewoon het opfrissen van mijn gevel biedt AlphaCredit een oplossing. Of ik een doe-het-zelver ben, of ik doe beroep op een aannemer voor mijn renovaties, AlphaCredit helpt mij met mijn project.De voordelen van mijn AlphaCredit renovatielening

  • Financiering op voor al mijn renovatiewerken, groot of klein
  • Financiering van 2.500 € tot 75.000 €
  • Ik kan mijn investering verzekeren met de AlphaCredit Protection en verzekerd zijn tegen inkomensverlies met de AlphaCredit Job Protection
  • Ik kies voor een flexibele en persoonlijke oplossing, met een minimum aan administratieve rompslompWaarom kiezen voor AlphaCredit?


Bij AlphaCredit zorgen ze voor alles, maar ze zorgen vooral voor mij! Ik krijg in alle discretie een persoonlijke en betrouwbare service. Ik heb haast? Geen probleem, een gespecialiseerd team behandelt mijn aanvraag op een professionele en verantwoorde manier. Wanneer mijn aanvraag aanvaard is, krijg ik meteen een bevestiging. Ik krijg dan mijn contract via de post. Zodra ik mijn contract heb teruggestuurd wordt het geld meteen op mijn rekening gestort. Genoeg gewacht, ik begin meteen met mijn renovatiewerken dankzij de AlphaCredit renovatielening.